Potpisan govor za montažu bagera

Bez autora
Apr 22 2012

Predstavnici Kolubare i zastupnika nemačkog "Tisen Krupa" potpisali su ugovor od 8,5 miliona evra za isporuku opreme i montažu novog bagera za otkopavanje uglja u Rudarskom basenu "Kolubara“. Bager je namenjen za Površinski kop "Tamnava Zapadno polje", a rok za završetak posla je 20 meseci. Prethodno su EPS i nemački "Tisen Krup" potpisali ugovor od 17,9 miliona evra za nabavku novog bagera, a domaće firme biće angažovane na delu radova vrednih oko 8,5 miliona evra, dok će preostali deo vitalne opreme, vredan devet miliona evra, biti nabavljen od renomiranih evropskih firmi. Ugovor u Kolubari su potpisali direktor "Kolubara-Metala“ Sava Kovačev i direktor "TK Trejda" Živorad Agatonović, generalni zastupnik "Tisen Kruppa" za Srbiju, BIH i Crnu Goru. "Kolubara - Metal“ će u ovom poslu biti angažovan kao glavni isporučilac opreme i izvođač radova na montaži bagerske opreme. Nabavkom ovog bagera, teškog 1.650 tona "Kolubara“ će povećati kapacitet proizvodnje i sigurnost snabdevanja potrošača ugljem.

Potpisan govor za montažu bageraPredstavnici Kolubare i zastupnika nemačkog "Tisen Krupa" potpisali su ugovor od 8,5 miliona evra za isporuku opreme i montažu novog bagera za otkopavanje uglja u Rudarskom basenu "Kolubara“.

Kako je objavilo to javno preduzeće, bager je namenjen za Površinski kop "Tamnava Zapadno polje", a rok za završetak posla je 20 meseci.

Prethodno su EPS i nemački "Tisen Krup" potpisali ugovor od 17,9 miliona evra za nabavku novog bagera, a domaće firme biće angažovane na delu radova vrednih oko 8,5 miliona evra, dok će preostali deo vitalne opreme, vredan devet miliona evra, biti nabavljen od renomiranih evropskih firmi.

Ugovor u Kolubari su potpisali direktor "Kolubara-Metala“ Sava Kovačev i direktor "TK Trejda" Živorad Agatonović, generalni zastupnik "Tisen Kruppa" za Srbiju, BIH i Crnu Goru.

"Kolubara - Metal“ će u ovom poslu biti angažovan kao glavni isporučilac opreme i izvođač radova na montaži bagerske opreme. Nabavkom ovog bagera, teškog 1.650 tona "Kolubara“ će povećati kapacitet proizvodnje i sigurnost snabdevanja potrošača ugljem.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik